Beeldvorming: 2d & 3d


cominatie 2 en 3dNieuw in Beuningen en omstreken:  Fotografie (laten we dit in vergelijk met het steeds bekender worden van de term 3d: 2d noemen) en 3d scanning en Printing. 123 Printservice Beuningen heeft een eigen volledig ingerichte fotostudio. Hier kunnen alle mogelijke foto’s worden gemaakt. Denk aan: portretten, groepsfoto’s, trouwfoto’s, baby foto’s, zwangerschapsportretten. Natuurlijk kunnen er ook technische opnamen worden gemaakt van producten. Voor het gemak noemen we de “normale” huis-, tuin- en keuken fotografie: 2d fotografie (het heeft slechts 2 dimensies; het mist diepte/hoogte)

3d
Naast de zogenaamde 2d technieken hebben we flink geïnvesteerd om een extra dimensie toe te voegen. Zoals je tegenwoordig al zelf thuis sieraden kunt printen met je eigen naam erin, kun je ook een gezicht in 3d scannen en deze uitprinten. Had je oma vroeger een beeldje van de componist Beethoven op haar piano staan en trouwfoto’s van al haar kinderen op de schouw; nu kun je haar een beeld van jezelf kado doen. Hiermee gaat een hele nieuwe wereld open. Denk hier maar eens over na…

2d & 3d
Het allernieuwste marktsegment dat zal worden aangeboord in Wijdeveste is de combinatie van 2d & 3d. Een foto waar je bijvoorbeeld als “3d beeld” uitspringt. De creativiteit is eindelijk eindeloos en slaat een nieuwe weg in.

Beeld uit muur