Bedrijfs- info en concept


 

Lokaal, dichtbij, persoonlijk,

veelzijdig en vooral

milieubewust

 

Ons Concept; Gewone dingen ongewoon goed doen!

Meer dan printen
Bij 123 Printservice kunt u terecht voor elke print- of drukwerkklus. Voor zowel een visitekaartje als een brochure waarvan je alleen nog maar heeft bedacht dat je hem nodig heeft. Van advies tot relatiemagazine, logo en huisstijl, nieuwsbrief, folder, flyer en nog veel meer.

 

De vraag achter de vraag
Altijd persoonlijk
Welke wensen heb je? Wat is de bedoeling? Of weet je dat nog niet precies? Mogen we meedenken en ideeën aandragen? Onze dienstverlening begint met vragen.
Samen met jou, in een persoonlijk gesprek, bespreken wij de mogelijkheden. Wij bieden meer dan een standaardoplossing. Het kan effectiever en spannender. Het is tijd om het anders aan te pakken.
Wij staan graag voor je klaar. En dat menen we. Wij zorgen ervoor dat je direct contact heeft met één van onze mensen.

 

Wijdeveste
Veel onder één dak

Drukkers, creatieven, vormgevers, planners maar ook technici werken bij ons onder één dak. Een smeltkroes aan talent en ambities. Zonder dat u daarom hoeft te vragen, denken we breder en dragen verrassende ideeën aan. Dat gaat vanzelf en resulteert in een boeiender eindproduct.

 

2d en 3d
Naast de aloude bekende vormen van ontwerpen en printen is er de laatste tijd erg veel aandacht voor de derde dimensie. Heel Nederland praat inmiddels over 3d printen. Weinigen zijn echter nog in staat om daadwerkelijk een goede 3d print te maken. Daar zijn vakmensen voor nodig. Uiteindelijk komt het zover dat we thuis echt in 3d gaan printen. Je breekt een stukje van je soepbord; je zoekt het model dat je hebt op internet; koopt de file en print dat ene bord om je “collectie” compleet te houden. Voor we zover zijn gaat er nog heel wat water door het Maas-Waal Kanaal.

Tot die tijd kun je al wel in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven aan je specifieke 3d scan- en wensen werken! 123 Printservice is er een van bij jou in de buurt.

 

Waarvoor ga je naar 123 Printservice?

Zakelijk drukwerk
Compleet starterspakket*
Briefpapier en enveloppen
Visitekaartjes
Reclame drukwerk( brochures, posters, folders, flyers, etc)
Stikkers
Kladblocs
Notitieblocs
Sets in 2- of meervoud
Posters op A1 formaat (stoepborden)
Banners
Zakelijke Kerst- en Nieuwjaarskaarten
Nieuwsbrieven
Personeelsbladen
Huisstijl ontwerp en print

Gepersonaliseerde print
Canvas- en Latex MAXI Prints
Kaarten
Boekjes
Programma boekjes
Rapporten
Bouwtekeningen
Scan werkzaamheden
Inscannen van negatieven
Document scanning

* Voor startende ondernemers hebben wij een startpakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit het ontwerpen van uw logo, een bijpassend visitekaartje, het briefpapier en de envelop. Het geheel is digitaal full-colour gedrukt en omvat 100 visitekaartjes, 100 vel briefpapier en 100 enveloppen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Verenigingsdrukwerk

 

Familiedrukwerk
Geboortekaartjes
Trouwkaarten
Gelegenheidskaarten
Kerst- en Nieuwjaarskaarten
Rouwdrukwerk
uitnodigingen voor kinderfeestjes, verjaardagen en jubilea

 

En meer…
Naast ons uitgebreide assortiment kun je ook met je eigen ontwerp bij ons terecht. Daarnaast kunnen  onze ontwerpers een unieke, persoonlijke kaart  ontwerpen. Uiteraard ben je van harte welkom om langs te komen en eens te praten over je ideeën.

 

Kopiëren & printen
Voor print- en kopieerwerk ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben de mogelijkheid om fullcolour en zwart/wit kopieën tot A3 formaat* in diverse oplages te verwerken. 

* groter formaat op aanvraag

 

Afwerken
Wij beschikken ook over diverse afwerk mogelijkheden, waaronder:

  • Inbinden
  • Vouwen
  • Snijden
  • Nieten
  • Perforeren
  • Plastificeren/Lamineren
  • Rillen
  • Lijmen

 

Fotografie
Al je fotowerk:

Portret
Love shoot (van geliefden: verlovingsfoto’s, trouwfoto’s)
Kinderfoto’s
Groepsfoto’s
Sociale fotografie: jubilea, feesten en bruiloften
Bedrijfsfotografie (tbv Jaarverslagen)
Productfotografie
Zwangerschapsportretten
Uitvaart fotografie
Kopieën maken van oude (familie) foto’s
Foto retouche (123 Printservice kan maken wat jij kan dromen)
Trouwreportages

 

3d
3d scanning en printing

 

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden.

 

Milieubewust


Met de prachtige HP 360 Latex printer heeft 123 Printservice niet alleen de hoogst mogelijke kwaliteit in huis gehaald, maar voldoet het aan de meest strenge milieu eisen die denkbaar zijn.

– Er is geen speciale luchtfiltering nodig om te voldoen aan de Amerikaanse OSHA-vereisten
– Volgens de EPA-methode 311 bevat het printproces en de inkten geen luchtvervuilers
– UL ECOLOGO®-certificering naar UL 2801 toont aan dat een inkt aan de reeks van strenge criteria voldoet met betrekking tot gezondheid en milieu (raadpleeg ul.com/EL).
– HP Latex-inkten op waterbasis zijn niet geclassificeerd als brandbare of ontvlambare vloeistoffen onder de USDOT- of internationale vervoersregels. Test volgens de Pensky-Martins Closed Cup-methode toonde °aspunt boven 110° C. Nikkelvrij volgens test uitgevoerd voor HP Latex-inkten om UL ECOLOGO®-certificatie te verkrijgen. UL ECOLOGO®-certificering naar UL 2801 toont aan dat een inkt aan de reeks van strenge    criteria voldoet met betrekking tot gezondheid en milieu (raadpleeg ul.com/EL).
– GREENGUARD GOLD-certificering volgens UL 2818 toont dat producten zijn gecertificeerd volgens de GREENGUARD-standaarden voor weinig chemische uitstoot naar binnenlucht  gedurende productiegebruik. Zie    voor meer informatie ul.com/gg of greenguard.org. De printer bevat meer dan 85% recyclebare/herbruikbare inhoud per gewicht.

 

Latex printer

 

Dit betekent concreet…
Gezonder afdrukken met HP Latex: geen speciale ventilatie
Certified HP Latex-inktafdrukken voldoen aan een reeks strenge gezondheidscriteria voldoen
Een veiligere werkplek – HP Latex Inks zijn niet ontvlambaar, niet brandbaar en nikkel-vrij
Latex-inkten; produceren geurloze afdrukken; printer meer dan 85% recyclebaar

 

 

 

Disclaimer
De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van 123 Printservice Beuningen.  123 Printservice besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

123 Printservice kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.123ps.nl

Het is mogelijk dat via de website van 123 Printservice toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. 123 Printservice kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina’s of –sites.

De informatie en illustraties op deze site mogen niet zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming worden overgenomen of in welke wijze dan ook worden gekopieerd of ge-deeplinkt.

 

 

Algemene voorwaarden

Bij het aannemen en uitvoeren van een opdracht kan het gebeuren dat er onduidelijkheden of meningsverschillen ontstaan. Daarom hebben wij algemene voorwaarden vastgesteld, waarin wij aangeven wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou als opdrachtgever verwachten. Wij zullen je opdracht vanzelfsprekend met de gebruikelijke uiterste zorg uitvoeren.

In de meeste gevallen wordt een opdracht persoonlijk of digitaal aangeleverd en vaak ook doorgesproken. Dan zal het duidelijk zijn wat er wordt geleverd en op welke termijn.

1. Opdrachtaanname
De opdrachten worden volgens onderstaande voorwaarden aangenomen en verwerkt. De opdrachtgever aanvaardt deze voorwaarden bij het plaatsen van een opdracht. Na verwerking van de opdracht kan het door de opdrachtgever overgedragen bestand een maand worden bewaard op de server, dit is voor het geval dat de klant later een herhaal opdracht wenst te plaatsen.

2. Auteursrecht
De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de inhoud van het overgedragen bestand. 123 Printservice aanvaardt hierin geen aansprakelijkheid en gaat ervan uit dat het auteursrecht berust bij de opdrachtgever. Voor eventuele gevolgen van onrechtmatig gebruik van beschermde data is uitsluitend de opdrachtgever aansprakelijk en die dient zich bij de bestelling en eventuele verspreiding van het geprinte materiaal strikt te houden aan de wettelijke bepalingen.

3. Aansprakelijkheid
Voor beschadiging of verlies van de bestanden kan 123 Printservice in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden. 123 Printservice stelt nadrukkelijk vast dat de kwaliteit van het printwerk sterk afhangt van de kwaliteit van het aangeleverde bestand. Garantie voor de kleur kunnen wij niet geven, behalve bij een door ons gemaakte kleurproef. De aansprakelijkheid van 123 Printservice blijft beperkt tot verwijtbare productiefouten.

4. Levertijd
Alle opdrachten worden binnen de met jou afgesproken termijn uitgevoerd. Wij zetten ons ten allen tijde in om onze afspraak na te komen. Vertragingen van 5 werkdagen of minder in de levertijden kunnen geen aanleiding geven tot annulering van de opdracht of tot schadevergoeding.

5. Garantie
Reclamaties dienen, voor zover het een duidelijke klacht betreft, uiterlijk binnen twee weken na levering van de door jou gegeven opdracht, kenbaar gemaakt te worden. Bij gegronde klachten kan uitsluitend aanspraak worden gemaakt op het opnieuw uitvoeren of herstellen van de opdracht bij inlevering van het foutieve drukwerk.

6. Betalen
Nadat je printwerk bij je is afgeleverd of door jou is opgehaald, ontvangt je een factuur.

Bij kleine particuliere opdrachten geven wij de voorkeur aan het contact betalen bij levering.
Bij alle andere opdrachten ontvangt je de factuur, deze dient binnen 30 dagen voldaan te worden
op de vermeldde bankrekening.

Wij claimen geen rechten op de copyrights, de volledige verantwoordelijkheid blijft bij jou.