Milieubewust


Verantwoordelijk ondernemen
123 Printservice kent zijn verantwoordelijkheid voor het huidige en toekomstige milieu. We werken dan ook zeer milieubewust en doen mee aan afvalscheiding en het zo groen mogelijk produceren. We blijven investeren in ontwikkelingen die het milieu ten goede komen en die onze producten tot zijn recht doen komen.


Met de prachtige HP 360 Latex printer heeft 123 Printservice niet alleen de hoogst mogelijke kwaliteit in huis gehaald, maar voldoet het aan de meest strenge milieu eisen die denkbaar zijn.

– Er is geen speciale luchtfiltering nodig om te voldoen aan de Amerikaanse OSHA-vereisten
– Volgens de EPA-methode 311 bevat het printproces en de inkten geen luchtvervuilers
– UL ECOLOGO®-certificering naar UL 2801 toont aan dat een inkt aan de reeks van strenge criteria voldoet met betrekking tot gezondheid en milieu (raadpleeg ul.com/EL).
– HP Latex-inkten op waterbasis zijn niet geclassificeerd als brandbare of ontvlambare vloeistoffen onder de USDOT- of internationale vervoersregels. Test volgens de Pensky-Martins Closed Cup-methode toonde °aspunt boven 110° C. Nikkelvrij volgens test uitgevoerd voor HP Latex-inkten om UL ECOLOGO®-certificatie te verkrijgen. UL ECOLOGO®-certificering naar UL 2801 toont aan dat een inkt aan de reeks van strenge    criteria voldoet met betrekking tot gezondheid en milieu (raadpleeg ul.com/EL).
– GREENGUARD GOLD-certificering volgens UL 2818 toont dat producten zijn gecertificeerd volgens de GREENGUARD-standaarden voor weinig chemische uitstoot naar binnenlucht  gedurende productiegebruik. Zie    voor meer informatie ul.com/gg of greenguard.org. De printer bevat meer dan 85% recyclebare/herbruikbare inhoud per gewicht.

 

Latex printer

 

Dit betekent concreet…
Gezonder afdrukken met HP Latex: geen speciale ventilatie
Certified HP Latex-inktafdrukken voldoen aan een reeks strenge gezondheidscriteria voldoen
Een veiligere werkplek – HP Latex Inks zijn niet ontvlambaar, niet brandbaar en nikkel-vrij
Latex-inkten; produceren geurloze afdrukken; printer meer dan 85% recyclebaar